Какво постигнахме през 2018 година?

През 2018 година резултатите на Финсити надминаха миналата година при това с добър ръст. Беше изключително добра година както за нас, така и за ипотечния пазар като цяло. 

Резултатите на Финсити в цифри

Нови 34 милиона усвоени кредита! 29 милиона ипотечни, 3 милиона потребителски, 3 милиона са малък бизнес, който за съжаление в момента все още не ни е приоритет. Там компетенцията е друга, но тепърва предстои да се развиваме в това отношение. Към момента сме концентрирани в ипотечното кредитиране. Това са над 400 щастливи новодомци. Нови 400 приятели. 12-та поредна година една от най-успешните за сега.

Цели за 2019 година

За нас е изключително удоволствие да сме част от сбъдването на мечтите на всички наши клиенти – това е онзи личен момент, който носи допълнително удовлетворение от добре свършената работа. Вярваме и работим много конкретно и тенденциозно по удвояване на резултатите ни през 2019г. Което ще рече, че целите, които сме си поставили над 50 милиона нови ипотечни сделки. Това в конкретни цифри ще бъдат над 700 нови щастливи клиенти и нови приятели. Защо всъщност приятели? Защото отношението, което остава и референцията, която имаме от клиентите – приятели е безценна за нас. Това е нещото, което ни мотивира. Това, което ни кара да се усъвършенстваме и да бъдем все по-добри с единствената идея да бъдем все по-полезни на всички лица, с които сме ангажирани в нашия бизнес.

 

Жадни за още информация?

В нашия YouTube канал ще намерите още много полезна и актуална информация
Препоръчваме ви и следните

свързани статии