Кредитни калкулатори

Създадохме за вас няколко кредитни калкулатора, за да можете лесно и бързо да се ориентирате независимо дали ви трябва потребителски кредит, ипотечен кредит за покупка на ново жилище или рефинансиране на стара ипотека. Създадохме различни инструменти, за да улесним процеса и да ви спестим усилия. Не е нужно да разбирате в детайл света на кредитирането – това е нашата специалност – нашите кредитни консултанти в страната са на ваше разположение, за да ви помогнат в процеса на теглене на кредит. Ние работим с 12 банки в страната и различни финансови инструменти, за да ви дадем разнообразни опции, най-добри оферти и да ви помогнем в този предизвикателен процес.

Изчислете колко би била месечната ви вноска сега

С този инструмент ще можете лесно да пресметнете колко би била вашата месечна вноска като въведете сума и период. Това е удобен начин да прецените каква сума можете да изтеглите и за какво време да я върнете спрямо вашия месечен бюджет.

Изчислете детайлно ГПР и различните такси

Търсите един инструмент, за да получите максимална яснота точно колко ще ви струва жилищния кредит с точност до месечната такса за обслуване на сметката ви? Това е калкулаторът за вас – вътре ще намерите разбивки с различни разходи за нотариус, такси и пакети за всяка банка и един често подценяван разход – застраховката Живот.

Изчислете колко ще спестите при нови условия

С този инструмент ще можете лесно да пресметнете каква би била разликата, ако рефинансирате старата си ипотека с нов кредит в друга банка. Често условията на крадитите, изтеглени преди години са с по-лоши условия и с една лесна стъпка можете да спестите хиляди лева лихви.

Партньори