Услуги

Ипотечни кредити

Когато купувате недвижим имот, това често е инвестиция за цял живот. Ние сме насреща, за да ви помогнем да я направите по най-добрия начин!

Потребителски кредити

Ако ипотечният кредит е дългосрочна инвестиция, то потребителските кредити не са нищо повече от посрещане на текущи нужди, дълго отлагани мечтани придобивки и понякога капризи.

Рефинансиране

Знаете ли, че ако предоговорите стар ипотечен кредит можете да спестите сериозна сума от лихви или да намалите месечната си вноска. Разберете повече как да рефинансирате кредитите си с нас

Фирмени кредити

Важно е първо да уточним, че фирмените кредити са разделени на такива за малки и средни предприятия и такива за корпоративни клиенти. Основният критерий са годишните обороти.

Застраховки

Застраховката ви носи спокойствие и сигурност, че вашите инвестиции и тези на банката са защитени и сигурни. Разберете как FinCity може да ви даде страхотни условия

Инвестиции

Спестяванията не са нищо друго освен отложено потребление. От спестявания никой не е забогатял. Винаги е ставало въпрос за ИНВЕСТИРАНЕ!

Възползвайте се от услугите на Финсити! 

Знак “НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА САМИ ВКЪЩИ”, когато говорим за ипотечен кредит! 

Ако има нещо хубаво в евродирективите, то това е една от тях, а именно: “Еднакъв достъп до финансови услуги на всички европейски граждани”, част от които са въплътени в закона за Потребителските кредити и закона за Ипотечни кредити на потребители!

Идеята е следната:

  • Ипотечната сделка не е от най-елементарните неща, които можеш да срещнеш.
  • Тъй като не е от най-елементарните – ПИТАЙ! Има един регистър в БНБ, в който има данни за проверени специалисти, към които можеш да се обърнеш! Там ще можете да намерите и нас под номер BCIOOOO6.
  • И след като е полезно да питаш и има кого да питаш, имай предвид, че това е безплатно – да, консултацията за ипотечни кредити е безплатна!

Е, като е така… Защо още се мъчите в самосиндикални и самоубийствени мисии, а не ни тормозите постоянно, а? 😀

Услугите на Финсити в потребителското кредитиране

Разбира се, ние от Финсити не помагаме само за ипотечни сделки. В портфолиото ни от услуги са също консултации за потребителско кредитиране. Малко са хората, които нямат нужда от пари… Потребителското кредитиране е едно от решенията, но винаги трябва да имаме едно наум за него. Един основен съвет обаче може да дадем веднага на всички: “Банков потребителски кредит винаги е по-изгоден от небанков потребителски кредит!”. 

Фирмен кредит с Финсити

Основната причина за фалит на дружества в България (а не е изключено и в света като цяло) е неадекватно финансово планиране и изпадане в неплатежоспособност пред кредиторите на бизнеса. Услугите на Финсити може да са особено полезни на малки и средни предприятия, които не разполагат с финансови отдели и при отношенията си с банките имат нужда от консултант, който разбира банковото мислене, и може да структурира и защити тяхното искане пред финансиращата институция.

Инвестиции с Финсити

Инвестирането определено е пътят към забогатяването. Нашите консултанти могат да дадат съвет за различни видове инвестиции, които са адекватни спрямо бюджета и състоянитето на личните финанси на клиента.

Застраховки с Финсити

Макар все още застраховките за автомобили да са водещи на родния пазар, все повече клиенти физически лица се “оглеждат” за различни продукти като “Живот” и “Имущество”. Не са за подценяване и застрахователните продукти за бизнеса – те много често могат да се окажат от огромно значение за оцеляването на една фирма. Партньорите, с които работи Финсити, спокойно могат да помогнат с информация или със структуриране на конкретен застрахователен продукт.

Ипотечен кредит за българи с доходи от чужбина

Не знаете дали тегленето на ипотечни кредити за българи в чужбина е възможно? Ако имате желание да закупите имот на територията на България, то това, което искаме да знаете е:

  1. Tова е напълно възможно.
  2. Ние можем да бъдем изключително полезни, спестявайки ви физическото време необходимо ви за събирането на документите.

Свържете се с нас още сега!

Обадете ни се директно на телефон: