Как FinCity ви помага

Ние сме хората, които ще ви съдействат да сбъднете мечтите си и да финансирате бъдещето си! Като кредитни посредници ще ви преведем през бурното море на банковите оферти и ще ви съдействаме да изтеглите кредит по ваша мярка:

Ипотечен кредит

Когато купувате недвижим имот, това често е инвестиция за цял живот. Ние сме насреща, за да ви помогнем да я направите по най-добрия начин!

Рефинансиране на кредит

Рефинансирайки стар кредит можете да спестите сериозна сума лихви

Потребителски кредит

Потребителските кредити ви дават възможност да посрещнете текущите нужди или отлаганите мечти

Независимо дали става въпрос за вашия бъдещ дом, инвестиция в недвижим имот или задоволяване на желания и текуща нужда, кредитът е удачен инструмент да осъществите намеренията си сега и да разсрочите тяхното изплащане във времето. FinCity като кредитен посредник инвестира време, пари и усилия в създаване на полезно съдържание на тема кредитиране, в програмиране на практични кредитни калкулатори и комплексна система за обслужване. 

Защо да се доверите на кредитен посредник?

Кредитният посредник има ключова роля – той опосредства сделката между банката и кредитоискателя, за да защитава интереса и на двете страни. Да, точно така – и двете  страни, защото вие не искате да плащате излишни лихви и да изпитвате стрес от неизвестността и малкия шрифт в договора, а банката иска коректни, добре бюджетирани и информирани клиенти, които да са наясно с какво се ангажират. Именно кредитният посредник от FinCity ще ви помогне да определите с точност каква сума можете да получите като кредит спрямо специфичната ви финансова ситуация. Именно той ще ви информира и ще ви напътства на всяка стъпка. За вас може даден процес да е стресиращ и неясен, но за нашите кредитни посредници те са ежедневие!
Прочетете в нашия блог каква е задачата на кредитния посредник >>

Свържете се с нас още сега!

Обадете ни се директно на телефон:

Фирмен кредит с Финсити

Ако имате нужда от оборотно или инвестиционно финансиране на дейността си, за да ускорите и разширите развитието на бизнеса си. Да изпреварите конкуренцията, наложите нов продукт или услуга, можете да разчитате на нас във всеки аспект: от избора на финансираща банка, през  структурирането на сделката до воденето на преговорите.