Услуги

Ипотечни кредити

Когато купувате недвижим имот, това често е инвестиция за цял живот. Ние сме насреща, за да ви помогнем да я направите по най-добрия начин!

Потребителски кредити

Ако ипотечният кредит е дългосрочна инвестиция, то потребителските кредити не са нищо повече от посрещане на текущи нужди, дълго отлагани мечтани придобивки и понякога капризи.

Фирмени кредити

Важно е първо да уточним, че фирмените кредити са разделени на такива за малки и средни предприятия и такива за корпоративни клиенти. Основният критерий са годишните обороти.

Инвестиции

Спестяванията не са нищо друго освен отложено потребление. От спестявания никой не е забогатял. Винаги е ставало въпрос за ИНВЕСТИРАНЕ!

Застраховки

Застраховката е необходимо „зло“, което винаги трябва да имаме предвид, щом има отношения с трети страни! Партньорите на Финсити може да направят адекватна консултация независимо дали става въпрос за "Живот", "Имущество" или застраховка за бизнес цели.

Ипотечен кредит за българи в чужбина

Можете да си купите желания имот, без да отсъствате от работа и да се хабите в излишни пътувания. Ще сте необходими лично само за самата сделка, след като сте одобрили предложенията, и сме събрали необходимите документи.

Възползвайте се от услугите на Финсити! 

Знак “НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА САМИ ВКЪЩИ”, когато говорим за ипотечен кредит! 

Ако има нещо хубаво в евродирективите, то това е една от тях, а именно: “Еднакъв достъп до финансови услуги на всички европейски граждани”, част от които са въплътени в закона за Потребителските кредити и закона за Ипотечни кредити на потребители!

Идеята е следната:

  • Ипотечната сделка не е от най-елементарните неща, които можеш да срещнеш.
  • Тъй като не е от най-елементарните – ПИТАЙ! Има един регистър в БНБ, в който има данни за проверени специалисти, към които можеш да се обърнеш! Там ще можете да намерите и нас под номер BCIOOOO6.
  • И след като е полезно да питаш и има кого да питаш, имай предвид, че това е безплатно – да, консултацията за ипотечни кредити е безплатна!

Е, като е така… Защо още се мъчите в самосиндикални и самоубийствени мисии, а не ни тормозите постоянно, а? 😀

Услугите на Финсити в потребителското кредитиране

Разбира се, ние от Финсити не помагаме само за ипотечни сделки. В портфолиото ни от услуги са също консултации за потребителско кредитиране. Малко са хората, които нямат нужда от пари… Потребителското кредитиране е едно от решенията, но винаги трябва да имаме едно наум за него. Един основен съвет обаче може да дадем веднага на всички: “Банков потребителски кредит винаги е по-изгоден от небанков потребителски кредит!”. 

Фирмен кредит с Финсити

Основната причина за фалит на дружества в България (а не е изключено и в света като цяло) е неадекватно финансово планиране и изпадане в неплатежоспособност пред кредиторите на бизнеса. Услугите на Финсити може да са особено полезни на малки и средни предприятия, които не разполагат с финансови отдели и при отношенията си с банките имат нужда от консултант, който разбира банковото мислене, и може да структурира и защити тяхното искане пред финансиращата институция.

Инвестиции с Финсити

Инвестирането определено е пътят към забогатяването. Нашите консултанти могат да дадат съвет за различни видове инвестиции, които са адекватни спрямо бюджета и състоянитето на личните финанси на клиента.

Застраховки с Финсити

Макар все още застраховките за автомобили да са водещи на родния пазар, все повече клиенти физически лица се “оглеждат” за различни продукти като “Живот” и “Имущество”. Не са за подценяване и застрахователните продукти за бизнеса – те много често могат да се окажат от огромно значение за оцеляването на една фирма. Партньорите, с които работи Финсити, спокойно могат да помогнат с информация или със структуриране на конкретен застрахователен продукт.

Лизинг с Финсити

Най-търсените лизингови продукти на българския пазар си остават за различни МПС (независимо дали говорим за физически лица или фрми). Услугите на Финсити при лизинговите продукти са по-скоро насочени към лизинг за машини и обурудване за нуждите на различни бизнеси. 

Ипотечен кредит за българи с доходи от чужбина

Не знаете дали тегленето на ипотечни кредити за българи в чужбина е възможно? Ако имате желание да закупите имот на територията на България, то това, което искаме да знаете е:

  1. Tова е напълно възможно.
  2. Ние можем да бъдем изключително полезни, спестявайки ви физическото време необходимо ви за събирането на документите.

Свържете се с нас още сега!

Обадете ни се директно на телефон: