Услуги

ФинСити предупреждава „НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА САМИ ВКЪЩИ“. 

Ако има нещо хубаво в евродирективите, то това е една от тях, а именно: „Еднакъв достъп до финансови услуги на всички европейски граждани“, част от които са въплътени в закона за Потребителските кредити и закона за Ипотечни кредити на потребители!

Идеята е следната:

  • Ипотечната сделка не е от най-елементарните неща, които можеш да срещнеш.
  • Тъй като не е от най-елементарните – ПИТАЙ! Има един регистър в БНБ, в който има данни за проверени специалисти, към които можеш да се обърнеш!
  • А, да, и след като е полезно да питаш и има кого да питаш, имай предвид, че това е безплатно – да, консултацията за ипотечни кредити е безплатна!

Е, като е така… Защо още се мъчите в самосиндикални, самоубийствени мисии, а не ни тормозите постоянно, а? 🙂

Разбира се, ние от Финсити не помагаме само за ипотечни сделки. В портфолиото ни от услуги са също консултации за друго кредитиране, както и услуги, свързани със застраховане и инвестиции.

Финсити ООД – регистриран кредитен консултант с номер в регистъра на БНБ – BCIOOOO6

Ипотечни кредити

Когато купувате недвижим имот, това често е инвестиция за цял живот. Ние сме насреща, за да ви помонем да я направите по най-добрия начин.

Потребителски кредити

Ако ипотечният кредит е дългосрочна инвестиция, то потребителските кредити не са нищо повече от посрещане на текущи нужди, дълго отлагани мечтани придобивки и понякога капризи.

Фирмени кредити

Важно е първо да уточним, че фирмените кредити са разделени на такива за малки и средни предприятия – СМЕ (това са фирми с годишни обороти от 100 хиляди до 3 млн. лв.) и Корпоративни (дружества с годишни обороти над 3 млн. лева)

Инвестиции

Спестяванията не са нищо друго освен отложено потребление. От спестявания никой не е забогатял. Винаги е ставало въпрос за ИНВЕСТИРАНЕ!

Застраховки

Застраховката е необходимо „зло“, което винаги трябва да имаме предвид, когато имате отношение с трети страни!

Лизинг

Лизинговото финасиране е за предпочитане когато говорим за машини и оборудване, и бизнес …

Свържете се с нас още сега!

Обадете ни се директно на телефон: