Услуги

Ипотечни кредити

Когато купувате недвижим имот, това често е инвестиция за цял живот. Ние сме насреща, за да ви помогнем да я направите по най-добрия начин!

Потребителски кредити

Ако ипотечният кредит е дългосрочна инвестиция, то потребителските кредити не са нищо повече от посрещане на текущи нужди, дълго отлагани мечтани придобивки и понякога капризи.

Рефинансиране

Знаете ли, че ако предоговорите стар ипотечен кредит можете да спестите сериозна сума от лихви или да намалите месечната си вноска. Разберете повече как да рефинансирате кредитите си с нас

Фирмени кредити

Важно е първо да уточним, че фирмените кредити са разделени на такива за малки и средни предприятия и такива за корпоративни клиенти. Основният критерий са годишните обороти.

Застраховки

Застраховката ви носи спокойствие и сигурност, че вашите инвестиции и тези на банката са защитени и сигурни. Разберете как FinCity може да ви даде страхотни условия

Инвестиции

Спестяванията не са нищо друго освен отложено потребление. От спестявания никой не е забогатял. Винаги е ставало въпрос за ИНВЕСТИРАНЕ!

Възползвайте се от услугите на Финсити! 

Знак “НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА САМИ ВКЪЩИ”, когато говорим за ипотечен кредит! 

Ако има нещо хубаво в евродирективите, то това е една от тях, а именно: “Еднакъв достъп до финансови услуги на всички европейски граждани”, част от които са въплътени в закона за Потребителските кредити и закона за Ипотечни кредити на потребители!

Защо да се доверите на кредитен консултант за вашия жилищен кредит?

  • Ипотечната сделка не е от най-елементарните неща, които можете да се сблъскате.
  • Именно затова в тази задача не е препоръчително да се впускате сами! Има един регистър в БНБ, в който има данни за проверени специалисти, към които можете да се обърнете! Там ще можете да намерите и нас под номер BCIOOOO6.
  • И след като е полезно да питате и има кой да ви помогне, имайте предвид, че това е безплатно – да, консултацията за ипотечни кредити е безплатна!

Ние сме насреща да ви помогнем да финансирате своето жилище с ипотечен кредит лесно и бързо!

Ипотечен кредит за българи с доходи от чужбина

Често нашите клиенти и приятели извън България подценяват възможностите за финансиране на техните идеи в страната. Ако имате желание да закупите имот на територията на България, то това, което е добре да знаете е:

  1. Tова е напълно възможно.
  2. Ние имаме богат опит с такива казуси и имаме много успешни сделки през годините
  3. Ние ви спестяваме време, помагаме ви за документите и ви съдействаме до край!

Услугите на Финсити в потребителското кредитиране

Разбира се, ние от Финсити не помагаме само за ипотечни сделки. В портфолиото ни от услуги са също консултации за потребителско кредитиране. Малко са хората, които нямат нужда от пари… Потребителското кредитиране е едно от решенията, но винаги трябва да имаме едно наум за него. Един основен съвет обаче можем да дадем веднага на всички: “Банков потребителски кредит винаги е по-изгоден от небанков потребителски кредит!”. Нека заедно да намерим най-удачния за вас!

Фирмен кредит с Финсити

Основната причина за фалит на дружества в България (а не е изключено и в света като цяло) е неадекватно финансово планиране и изпадане в неплатежоспособност пред кредиторите на бизнеса. Услугите на Финсити може да са особено полезни на малки и средни предприятия, които не разполагат с финансови отдели и при отношенията си с банките имат нужда от консултант, който разбира банковото мислене, и може да структурира и защити тяхното искане пред финансиращата институция. Това ви звучи познато? Потърсете ни, за да финансираме заедно вашия бизнес.

Инвестиции с Финсити

Инвестирането определено е пътят към забогатяването. Нашите консултанти могат да дадат съвет за различни видове инвестиции, които са адекватни спрямо бюджета и състоянитето на личните финанси на клиента.

Застраховки с Финсити

Някои застраховки са задължителни при кредитиране от страна на банките. Други са силно препоръчително, за да обезпечите своите задължения устойчиво. Ние сме на среща да ви помогнем в тази задача, а партньорствата ни с най-големите застрахователи в България ще ви донесат допълнителни позитиви и още по-добри условия. Нека обсъдим вашите специфични нужди – потърсете ни още сега!

Свържете се с нас още сега!

Обадете ни се директно на телефон: