Струва ли си да се допиташ до кредитен консултант?

Имате въпроси?

Потърсете ни за повече информация

Защо да ползвам кредитен консултант? Това е първият въпрс, а вторият е защо да избереш Финсити?

Защо да ползвам кредитен консултант

Когато стигнете до идеята да ползвате някакво финасниране. Трябва ви кредит за ваша нужда и особено когато говорим за ипотечен кредит – това често е сделка за цял живот (или за дълъг период). Често е за значителна сума пари. Това е сделка, която не е от най-елементарните. В много случаи дори може да е „батална“ по отношение на документооборота (казано иначе – възможно е да ви поискат един куп документи и да ви „скъсат нервите“ 17 пъти преди да ви кажат, че в крайна сметка „май няма да стане“). Е, не мислите ли, че това да се консултираш е повече от задължително?

Защото няма разлика в цената нагоре между това да тръгнете сами да обикаляте по банките (сами да искате оферти) и ние да ви намерим. Ако сте сами всеки ще ви хвали собствената си стока. Всеки ще изтъква някакви предимства пред другите оферти. Това е разбираема практика в края на краищата – хората работят за тази институция и получават заплата от там. Е, ние няма само да споделяме хвалебствия, а и някои неща, които в банките ще пропуснат да ви кажат. Тоест първата основна разлика е, че няма да си губите времето. Няма да слушате (често неадекватни обяснения – „защо това е така и защо онова е така“).

Защо Финсити

Защото няма да получавате уклончиви отговори на въпросите, които се повдигат по един или друг повод, когато четете офертите и ЕСИФ формулярите, които са длъжни да ви дават. А ще имате безплатно (това е друга тема, която ще спомена) цялото знание и информация на едно бюро. Безплатно за вас разбира се, но безплатен обяд няма, защото комисионата се плаща от банките. Интересът ви обаче е максимално защитен (самата евродиректива работи в тази посока както и нашия закон за ипотечните кредити на потребители) и посланието е ясно – нашето възнаграждение за труда ни се плаща от търговската банка, която и да е тя.

Работим с всички банки. За нас е безинтересно коя ще изберете. За нас е важно това да е вашата банка. Да отговаря на вашето усещане за нещата. Да е банката, която ще ни даде финансово математически най-добрите условия за конкретно вашия случай – не този на съседа или някой приятел, който е много доволен от еди коя си банка. Най-вероятно за неговия случай е била подходяща – за вашия изобщо не е задължително. Ще видим, когато се чуем. Нашият интерес е вие да получите най-добрата оферта към момента на пазара. Нашата работа се състои в това да ви спестим време, нерви, средства, стрес, каквото се сетите от това. Не е нужно да си тръгвате по-рано от работа или да закъснявате за работа, защото имате среща в еди коя си банка (4-та по ред), да уточнявате неща, които по презумпция са ясни.

Въпросът е кой ги гледа и кой ги чете. Казано в кратце – най-добрата конкретна оферта за вас на масата сравнена с няколко други, конкретно за вас. Със сравними и адекватни условия. Това е доста важно, защото например тези дни ни донесоха оферта, в която лихвеният процент беше заложен да се изчислява със Софибор… Софибор няма от средата на 2018г. Клиентът беше доста впечатлен, а просто не е имало кой да му обърне внимание.

Обобщение

Финсити е от най-големите и разпознаваеми, доказали се над 10 г. на пазара. Затворили сме милиони ипотечни сделки. Имаме удоволствието да работим със стотици доволни клиенти. Всеки наш клиент задължително става и наш приятел, а най-добрата реклама е доволният клиент!