Видеo и Блог

На един клик разстояние

Стараем се да ви даваме максимално много информация и да ви известяваме за новостите в света на кредитирането. Именно затова заснемаме редовно видеа и публикуваме статии с богата информация, както за жилищното кредитиране, така и за по-общи, но важни теми.

Жилищно кредитиране

Тук ще намерите статии и видеа на тема ипотечно кредитиране. Ще научите за основните понятия и за важни аспекти, които е добре да имате предвид при покупката на жилище с банков кредит.

Недвижими имоти

Тук ще намерите статии и видеа на тема недвижими имоти – какво трябва да знаете, последни новини за имотния пазар и кога и как да ползваме услугите на брокерите, за да постигнете бързо и лесно мечтания дом.

Потребителски кредити

Тук ще намерите статии и видеа на тема потребителски кредит. За какво точно ще ви се наложи да изтеглите потребителски кредит от банка зависи от ситуацията и вашата възраст. Важното е обаче да знаете основните принципи!

Обединяване на задължения

Тук ще намерите статии и видеа за това колко е важно да управляваме задълженията си правилно след като вече сме взели различни кредити. Ще се опитаме да дадем отговори на някои много важни въпроси.

Банките в България

Тук ще намерите статии и видеа с много полезна и интересна информация за това как функционират банките, какво трябва да знаете и за какво да внимавате, когато ви предстои теглене на кредит, както и новини и анализи.

Малък и среден бизнес

Тук ще намерите статии и видеа посветени на фирменото кредитиране, но не само – покриваме разнообразни теми като финансови помощи заради здравната криза и други.

Жадни за още информация?

В нашия YouTube канал ще намерите още много полезна и актуална информация