Предоговаряне и Рефинансиране

Лихвите падат с всеки изминал месец!

Това е факт, който трудно можем да подминем независимо дали се интересуваме от актуалното състояние на имотния пазар или не. Този факт е добре известен на активно търсещите да закупят жилище, но ако вие вече сте преминали през тази стъпка преди време успешно, този факт трябва живо да ви вълнува!

Защо ниските лихви са ключов фактор за вече изтеглилите ипотечен кредит?

Защото в момента за вас може да е най-подходящият момент да рефинансирате своя жилищен кредит на много по-добри условия. Ето и простичка графика за нивата на лихвения процент в последните години. Както ясно се вижда на графиката, в момента е на исторически най-ниските си нива!

Създадохме за вас лесен калкулатор, с който да добиете представа точно колко хиляди лева можете да спестите, ако рефинансирате своя ипотечен кредит сега!

Въведете своите данни (спокойно, те не се пазят и служат само и единствено, за да работи калкулатора на момента) и ще получите ориентировъчна калкулация точно колко можете да олекотите своя бюджет:

Вие ще спестите цели:

  • лв.
  • лв.
  • год.

⇣ Вземи оферта ⇣

Разберете разликата и кое е за вас

Рефинансиране или Предоговаряне

Предоговаряне на вашия кредит – в този случай запазвате банката, с която вече сте свикнали и имате понякога дългогодишна история. Но предоговаряте нови по-добри условия за текущото ви задължение. По този начин разходите ви за преразглеждането на вашия кредит са доста по-малки в сравнение с Рефинансиране, но често условията няма да са толкова изгодни, колкото за нови клиенти.

Рефинансиране на вашия ипотечен кредит в друга банка – точно това е и разликата спрямо предоговарянето – вие сменяте банката кредитор и влизате във взаимотношения с нея като нов клиент. Именно като нов клиент имате шанса да получите още по-изгодни условия. Това обаче е съпътствано с различни неудобства – по-висока такса спрямо предоговарянето, смяна на карти, сметки и интернет банкиране, но ако това ще ви спести хиляди левове в спестени лихви, може би си заслужава? 

Кое решение е най-доброто за вас?

Ще се радваме да ви помогнем в тази дилема! Ние сме насреща, за да ви информираме за актуалните банкови оферти и да намерим най-добрите условия за вашия конкретен жилищен кредит. 

Повече информация за тънкостите при рефинансирането можете да разберете от Иво Димитров – управител на FinCity

ЗАПИТВАНЕ ЗА ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ

Ние ще подготвим безплатна персонализирана оферта на база на предоставени от вас данни. Ще се свържем с вас с конкретни предложения.

1. Данни за кредитоискателя

  • В това число всички официални доходи от трудов и граждански договори, декларирани наеми и дивиденти.

  • В това число всички РЕАЛНИ доходи от трудов и граждански договори, недекларирани наеми и други.

  • Съкредитоискател е партньор или роднина, който ще участва в кредита.

1.1 Данни за съкредитоискателя

1.1 Данни за съпруг/а

Напред →

ФинСити ООД е регистриран администратор на лични данни по Закона за Защита на Личните Данни с регистрационен № 415649
Повече информация за това как управляваме личните ви данни.