Фирмени кредити

Важно е първо да уточним, че фирмените кредити най-общо са разделени на такива за малки и средни предприятия (МСП) и за корпоративни клиенти. Основният критерий, разбира се, са годишните обороти. В различните банки имат различни критерии за разделение между корпоративни клиенти и малък и среден бизнес.

Кредитите за МСП са стандартизирани, далеч по-опростени и предмет на отделно внимание от страна на банките. В Корпоративното банкиране може да се каже, че всичко е по индивидуално договаряне…

Ако имате нужда от оборотно или инвестиционно финансиране на дейността си, за да ускорите и разширите развитието на бизнеса си. Да изпреварите конкуренцията, наложите нов продукт или услуга, можете да разчитате на нас във всеки аспект: от избора на финансираща банка, през  структурирането на сделката до воденето на преговорите.

Не може да не споменем, че и тази услуга е 

Безплатна за клиентите ни!

(нашето възнаграждение е платимо от кредитора, който и да е той!)

Имате някои от тези

проблеми?

 1. Имате нужда от необезпечени оборотни кредити?

 2. Имате нужда от съдействие при преговори с банки и финансови институции?

 3. Имате нужда от съвет кой е най-подходящият фирмен кредит за вашия бизнес?

 4. Имате нужда от съвет при организация на вашето счетоводство, така че да имате по-лесен достъп до кредитиране?

 5. Вие сте стартиращ бизнес и имате нужда от консултация за това как да организирате фирмените си финанси?

Ето как ще ви помогнем да ги решите...

Фирмени кредити - как да защитим искането си за кредит

Ще помогнем при структуриране на сделката: какво финансиране да изберем и какво да пишем, когато искаме кредит?

кредитиране на малки и средни фирми

Как да се подготвим за тегленето на кредита: счетоводни документи, обезпечения и др.

Ще помогнем при преговори: какво да кажем, за да защитим искането си?

Какви са нашите резултати в цифри:

0%
По-бързо справяне със сделката
0%
По-голяма успеваемост на сделката, отколкото при индивидуална работа с финансова институция
0
Фирми, на които сме помогнали

Нашите клиенти споделят:

 • Нашето трайно партньорство се гради на доверието, коректността и професионализма и това ни дава увереност да препоръчаме фирма ФинСити като надежден бизнес партньор пред други потенциални клиенти.

  Брокер ИНС
  екип
 • С настощята референция бих желал да изразя моите отлични впечатления от работата на г-н Иво Димитров – изпълнителен директор на ФинСити. Неговото компетентно мнение ми е било от полза в редица случаи, когато става въпрос за финансови услуги. Надежден и доверен партньор, на когото може да се разчита. Според мен „ФИНСИТИ“ е доказало за времето на своето съществуване, че заслужава доверието на клиентите си.

  Марий Апостолов
  Управляващ съдружник - Грант Торнтон ООД
 • „О ПЛЮС“ ЕООД е в делови отношения с фирма „ФИНСИТИ“ ООД повече от седем години. Съвместната ни работа с тях се отличава с коректност, а в тяхно лице намираме партньорско, пълно съдействие и разбиране на нашите потребности. Екипът на „ФИНСИТИ“ ООД се съобразява изцяло със специфичните изисквания, които имаме по отношение на процесите в съвместната ни работа. Отличните ни отношения, съвсем естествено, прераснаха в приятелско и същевременно професионално взаимодействие. През цялото време на нашето сътрудничество, което продължава и до днес, Иво Димитров, в качеството си на Управител, многократно ми е доказал, че е човек, на когото може да се разчита. Гореизложеното ми дава основание да препоръчам „ФИНСИТИ“ ООД като коректен и надежден партньор.

  Милен Георгиев
  Управляващ директор

Запитване за фирмено кредитиране

Ние ще подготвим безплатна персонализирана оферта на база на предоставени от вас данни. Ще се свържем с вас с конкретни предложения.ФинСити ООД е регистриран администратор на лични данни по Закона за Защита на Личните Данни с регистрационен № 415649
Повече информация за това как управляваме личните ви данни тук.

Нямате време за попълване на форми?

Обадете ни се директно на телефон:

*3748