Фирмени кредити

Важно е първо да уточним, че фирмените кредити най-общо са разделени на такива за малки и средни предприятия (МСП) и за корпоративни клиенти. Основният критерий, разбира се, са годишните обороти. В различните банки имат различни критерии за разделение между корпоративни клиенти и малък и среден бизнес.

Кредитите за МСП са стандартизирани, далеч по-опростени и предмет на отделно внимание от страна на банките. В Корпоративното банкиране може да се каже, че всичко е по индивидуално договаряне…

Ако имате нужда от оборотно или инвестиционно финансиране на дейността си, за да ускорите и разширите развитието на бизнеса си. Да изпреварите конкуренцията, наложите нов продукт или услуга, можете да разчитате на нас във всеки аспект: от избора на финансираща банка, през  структурирането на сделката до воденето на преговорите.

Не може да не споменем, че и тази услуга е 

Безплатна за клиентите ни!

(нашето възнаграждение е платимо от кредитора, който и да е той!)

Имате някои от тези

проблеми?

 1. Имате нужда от необезпечени оборотни кредити?

 2. Имате нужда от съдействие при преговори с банки и финансови институции?

 3. Имате нужда от съвет кой е най-подходящият фирмен кредит за вашия бизнес?

 4. Имате нужда от съвет при организация на вашето счетоводство, така че да имате по-лесен достъп до кредитиране?

 5. Вие сте стартиращ бизнес и имате нужда от консултация за това как да организирате фирмените си финанси?

Ето как ще ви помогнем да ги решите...

Фирмени кредити - как да защитим искането си за кредит

Ще помогнем при структуриране на сделката: какво финансиране да изберем и какво да пишем, когато искаме кредит?

кредитиране на малки и средни фирми

Как да се подготвим за тегленето на кредита: счетоводни документи, обезпечения и др.

Ще помогнем при преговори: какво да кажем, за да защитим искането си?

Какви са нашите резултати в цифри:

0%
По-бързо справяне със сделката
0%
По-голяма успеваемост на сделката, отколкото при индивидуална работа с финансова институция
0
Фирми, на които сме помогнали

Нашите клиенти споделят:

 • С настощята референция бих желал да изразя моите отлични впечатления от работата на г-н Иво Димитров – изпълнителен директор на ФинСити. Неговото компетентно мнение ми е било от полза в редица случаи, когато става въпрос за финансови услуги. Надежден и доверен партньор, на когото може да се разчита. Според мен „ФИНСИТИ“ е доказало за времето на своето съществуване, че заслужава доверието на клиентите си.

  Марий Апостолов
  Управляващ съдружник - Грант Торнтон ООД
 • Искам да благодаря на екипа на ФинСити и в частност на Иво Димитров за професионализма, търпението и вниманието, с което подходи към нуждата ми от ипотечен кредит. Лекотата, с която боравят с тази толкова сложна за мен материя и непринуденото сътруничество ми позволиха успешно да финализирам сделката си. Спестих много стрес, отпуска от работа заради различни документи, неприятни изненади. Бях спокоен по време на процеса и чувствах подкрепа в тази важна за мен стъпка. Определено препоръчвам FinCity заради тяхната коректност, бързина и адекватни реакции! Способните и коректни професионалисти са рядкост в почти всяка област, а те са точно такива! Благодаря ви!

  Дечко Стефанов
  Регионален мениджър EasyAds
 • „О ПЛЮС“ ЕООД е в делови отношения с фирма „ФИНСИТИ“ ООД повече от седем години. Съвместната ни работа с тях се отличава с коректност, а в тяхно лице намираме партньорско, пълно съдействие и разбиране на нашите потребности. Екипът на „ФИНСИТИ“ ООД се съобразява изцяло със специфичните изисквания, които имаме по отношение на процесите в съвместната ни работа. Отличните ни отношения, съвсем естествено, прераснаха в приятелско и същевременно професионално взаимодействие. През цялото време на нашето сътрудничество, което продължава и до днес, Иво Димитров, в качеството си на Управител, многократно ми е доказал, че е човек, на когото може да се разчита. Гореизложеното ми дава основание да препоръчам „ФИНСИТИ“ ООД като коректен и надежден партньор.

  Милен Георгиев
  Управляващ директор
 • Познанството ми с консултантите от ФинСити датира от много години. Доверието в такъв тип услуга е от изключително значение и тук мога да кажа, че когато имах необходимост от по-специално внимание към моята лична сделка, без колебание се обърнах към тях с молба да се заемат със задачата. Както и очаквах, ФинСити ми спестиха безценно за мен време, като поеха цялата комуникация с банката и ме търсеха само когато наистина е необходимо. Със сигурност тегленето на ипотечен кредит е в пъти по-лесно с тяхна помощ.

  Георги Калоянов
  Управляващ съдружник на СЕМПЕР ФОРТИС
 • Избрах консултантите от ФинСити, когато имах нужда от съдействие по структурирането на конкретен ипотечен кредит. Поради факта, че не разполагам с излишно свободно време вниманието, което ми обърнаха, и помощта по договарянето формата на сделката, цената и организацията на документите, се оказа много ценна за мен. Със съдействието им, процесът премина гладко и безпроблемно. Периодично бях информиран по напредъка на сделката и това напълно отговаряше на нуждите и графика ми и честно казано ми спести излишни нерви и ценно време. Спокойно мога да препоръчам кредитните консултанти на ФинСити като надеждни професионалисти.

  Красимир Николов
  ФОКС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЧЕНЪЛС БЪЛГАРИЯ
 • Впечатленията ми от работата с кредитните консултанти от ФинСити е доста положителна. Още на ниво намиране на оферта ми спестиха доста време и ми предложиха по-добри условия от банките, в които бях питал. Те направиха всичко възможно, за да улеснят процеса по отпускането на кредита и тяхната работа значително ми помогна за по-бързото осъществяване на сделката. Мога да кажа, че се отнасят професионално и с разбиране към нуждите на клиентите си и ги препоръчвам като надежден и коректен кредитен консултант.

  Данаил Данаилов
  Член на Съвета на директорите на Спиди АД
 • Бих желал да благодаря на екипа на ФинСити. Благодарение на тяхното съдействие, успях да се сдобия с желания от мен апартамент. Хората си разбират от работата и определено успяха да ми спестят време при избора на подходяща банка и излишни нерви при процедурата по оформянето на нужните документи, които в моя случай бяха определено повече от нормалното. Лесно мога да ги препоръчам заради, професионализма, отделеното внимание и разбиране, което демонстрираха към мен.

  Кирил Долашков
  Експерт проектиране и програмиране
 • С настоящата референция, аз проф. д-р инж. Фантина Рангелова, искам да споделя своята благодарност, удовлетвореност и висока оценка към кредитната консултантска компания ”ФИНСИТИ” ООД, с която работя от 2011 година. Винаги ми е правело впечатление високата ангажираност на служителите им. Част от ангажиментите ми с Финсити са във връзка с консултиране и финансов анализ и проектни финансирания. Като председател на Българската асоциация по управление на проекти, работата ми с кредитните консултанти е била във връзка с проекти свързани с образователната сфера и различни проекти по оценка на предимно търговски обезпечения, мога да кажа, че при всички казуси те са показвали професионализъм и отговорност при изпълнение на поставените задачи.

  Проф. д-р, инж. Фантина Рангелова
  Декан катедра строителен факултет УАСГ, председател на Българската асоциация по управление на проекти
 • С тази препоръка искам искрено да благодаря на екипа в кредитно-консултантска компания ”ФинСити”, който през годините се доказа като коректен и надежден партньор при всякакъв вид кредитни консултации. ”ФинСити” определено разполага със специалисти с богат опит, които успяват да се приспособят към индивидуалните изисквания и специфичната ситуация на отделния клиент. Препоръчвам услугите на кредитните консултанти от „ФинСити“ на всеки, който иска да има надежден партньор, който се грижи за интересите му при работата с кредитиращите институции в България.

  Петя Асенова
  Директор, Информационни технологии БАЕЗ
 • В качеството си на клиент, използвал услугите им, искам да изкажа моята благодарност към кредитните консултанти от ”ФИНСИТИ” . Удовлетворен съм от коректността и точността при изпълнението на поетите ангажименти от тяхна страна. Професионалните ни отношения датират от 2008 година. Ако наистина искате процеса по теглене на кредит да се извърши правилно и качествено,”ФИНСИТИ” ще го направи без особени усилия, или поне така изглежда за неангажирания с тяхната професия клиент. От личния си опит мога да кажа, че да не използвате услугите на кредитен консултант е чиста загуба на време.

  Адв. Владислав Сергиев
  Управляващ съдружник Адвокатска кантора ШАМБАЛА

Запитване за фирмено кредитиране

Ние ще подготвим безплатна персонализирана оферта на база на предоставени от вас данни. Ще се свържем с вас с конкретни предложения.

1. Данни за фирмата

2. Параметри на кредита

В това поле ви молим да поясните за какво ще бъдат използвани средставата.

3. Финансова информация за дружеството

Информация за кредит 1:

Информация за кредит 2:

Информация за кредит 3:

Моля, изчакайте до успешното зареждане на страницата с потвърждение за успешно запитване.

ФинСити ООД е регистриран администратор на лични данни по Закона за Защита на Личните Данни с регистрационен № 415649
Повече информация за това как управляваме личните ви данни.

Нямате време за попълване на форми?

Обадете ни се директно на телефон:

*3748