За FinCity

“ФИНСИТИ” ООД е независим регистриран кредитен посредник съгласно Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители. Компанията е на пазара от далечната 2007 година и е преминала през тестовете на времето и постоянно променящата се икономическа и политическа обстановка.

Преди обаче да ви разкажем повече за нас и нашия процес на работа, искаме да си поговорим за това какво представлява функцията на кредитния посредник и какви са ползите от това да работите с посредник. Подготвили сме ви кратко видео, което можете да гледате и в нашия YouTube канал.

Каква е основната задача на FinCity като кредитен посредник

  1. Заедно разглеждаме вашите цели и възможности, за да бюджетираме точно какъв имот можете да закупите с помощта на жилищен кредит. Така си спестявате риска да капарирате имот, който не можете да финансирате с кредит.
  2. Осигуряваме ви най-подходящите оферти от няколко банки конкретно според Вашите нужди и търсения – така Ви спестяваме време и Ви осигуряваме конкурентни оферти.
  3. Ние водим цялата комуникация с банките като защитаваме Вашите интереси – така сте сигурни, че няма да попаднете в клопките на “малкия шрифт”.
  4. Ние Ви помагаме да осигурите всички нужни документи и отговаряме на всичките ви въпроси, за да мине Вашата сделка безпроблемно и без стрес.

FinCity е член на Асоциация на кредитните посредници в България /АКПБ/ още от нейното основаване. Участници сме и в стандартизирането и имплементирането на коректни и добри практики в бранша. Нашият управител Иво Димитров е деен участник в срещите и дейностите на асоциацията, защото вярваме, че с времето и общите усилия изграждаме по-добри условия за работа за всички намесени в жилищното кредитиране.

Доверие и коректни отношения над десетилетие

Преди всичко, държим на трайните и коректни отношения с нашите партньори и нашите клиенти! Ние винаги сме се водили от стремежа ни да превърнем Финсити ООД в сигурно име, което да вдъхва доверие и респект. Затова нашите клиенти са и наши приятели, а техните приятели стават наши клиенти. Така градим “Мрежа на доверие”!

НАШАТА МИСИЯ

Чрез нашите знания, умения и опит да договаряме най-добрите сделки за клиентите си.

НАШАТА ВИЗИЯ

Да бъдем разпознавани като най-добрата консултантска компания на пазара, както от клиентите ни, така и от нашите партньори.

НАШЕТО МОТО

Ако нашите клиенти са станали и наши приятели, значи сме си свършили работата добре!