Кои сме ние?

„ФИНСИТИ“ ООД e регистрирана, необвързана компания за кредитни консултации съгласно Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП), оперираща на българския пазар повече от 10 години.
Накратко – ние сме хората, които със сигурност ще ви съдействат да сбъднете мечтите си и да удовлетворите нуждите и желанията си, като ви спестят главоболията от процеса по теглене на кредити така, че да бъде почти приятно!

Добре, а какво всъщност правим…

  1. Договаряме най-изгодната оферта конкретно за вашия профил – така Ви спестяваме средства!
  2. Ние водим цялата комуникация с банките, като защитаваме Вашите идеи и интереси – така Ви печелим време, което да вложите в по-продуктивни за Вас дейности!
  3. Минаваме през офертите заедно с Вас и ги сравняваме, като превеждаме разбираемо „дребния шрифт“ на банковото предложение – така се грижим за Вашето спокойствие!

 

Нашият опит в цифри

1млн. лв.
ипотечни кредити
1млн. лв.
потребителски кредити
1млн. лв.
фирмени кредити

КАК ПЕЧЕЛИМ ДОВЕРИЕ?

Преди всичко, държим на трайните и коректни отношения с нашите партньори! Ние винаги сме се водили от стремежа ни да превърнем Финсити ООД в сигурно име, което да вдъхва доверие и респект. Затова нашите клиенти са и наши приятели, а техните приятели стават наши клиенти. Така градим „Мрежа на доверие“!
Можем да си го позволим, защото сме натрупали десетгодишни знания и опит – наистина сме видели много!

Така постигаме абсолютно Индивидуално отношение и решение за всеки клиент! Винаги можете да разчитате на нас! Ако има решение – ние ще го намерим, ако намерим такова – то ще е най-доброто за Вас!

НАШАТА МИСИЯ

Чрез нашите знания, умения и опит да договаряме най-добрите сделки за клиентите си.

НАШАТА ВИЗИЯ

Да бъдем разпознавани като най-добрата консултантска компания на пазара, както от клиентите ни, така и от нашите партньори.

НАШЕТО МОТО

Ако приятелите на нашите клиенти са и наши приятели, значи сме си свършили работата добре!

И ПОСЛЕДНО:

На този сайт няма да намерите дълги, общи и академични словоизлияния в стил новинарски статии за уплътняване на времето и самоцелно запълване на пространството. Нашата работа е друга. Тя е да ви предложим персонално и ангажирано отношение както и качествени резултати, защото става въпрос за вашите пари!

Нали знаете: „Който може го прави, който не може, пише статии и книги!“