Кои сме ние?

Да, знаем, че сте тук, за да разберете повече за нас. Въпреки това мислим, че е важно преди да заговорим за “ФИНСИТИ” ООД да обърнем за пореден път внимание на разпознаваемостта на услугата “кредитно консултиране”:

И по-конкретно за нас – регистрирани сме, съгласно Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (може да видите ето тук), независими сме (работим с над 90% от пазара на банкови кредити на физически лица в България) и ни има от над 10 години.

Добре, а какво всъщност правим…

  1. Договаряме най-изгодната оферта конкретно за вашия профил – така Ви спестяваме средства!
  2. Ние водим цялата комуникация с банките, като защитаваме Вашите идеи и интереси – така Ви печелим време, което да вложите в по-продуктивни за Вас дейности!
  3. Минаваме през офертите заедно с Вас и ги сравняваме, като превеждаме разбираемо „дребния шрифт“ на банковото предложение – така се грижим за Вашето спокойствие!

Една кратка бележка към миналата година:

А откакто ни има, цифрите са следните:

1млн. лв.
ипотечни кредити
1млн. лв.
потребителски кредити
1млн. лв.
фирмени кредити

Как печелим доверие?

Преди всичко, държим на трайните и коректни отношения с нашите партньори и нашите клиенти (и особено клиентите)! Ние винаги сме се водили от стремежа ни да превърнем Финсити ООД в сигурно име, което да вдъхва доверие и респект. Затова нашите клиенти са и наши приятели, а техните приятели стават наши клиенти. Така градим “Мрежа на доверие”! Ето и малко информация, с която сме спечелили доверието на много клиенти:

Вместо заключение:

НАШАТА МИСИЯ

Чрез нашите знания, умения и опит да договаряме най-добрите сделки за клиентите си.

НАШАТА ВИЗИЯ

Да бъдем разпознавани като най-добрата консултантска компания на пазара, както от клиентите ни, така и от нашите партньори.

НАШЕТО МОТО

Ако нашите клиенти са станали и наши приятели, значи сме си свършили работата добре!