блог статии: Жилищно кредитиране

Финансирането на собствен дом е наистина специален момент за всеки от нас. Особено когато това е първото ни жилище, първото място, което наистина можем да наречем “свое” и “вкъщи“. Ние знаем това и всеки ден помагаме на нашите клиенти-приятели за безпроблемен жилищен кредит на добри условия. Да – приятели, защото се стараем да вникнем в казуса на всеки, който ни се довери да му помогнем да извлече максимума от ипотечния си кредит. Защото в процеса реално помагаме на нашите клиенти да постигнат мечтите си и споделяме заедно този момент. 

В тези статии споделяме за този процес и ви помагаме да вземете информирано решение що се касае до вашите финанси и финансирането на вашия мечтан дом. Надяваме се да са ви полезни и интересни. Ако не намирате отговорите на вашите въпроси, притеснения или просто любопитство, не се колебайте да ни потърсите на нашите контакти!

Ключови стъпки при жилищното кредитиране

Разберете кои са най-важните 30 неща, които трябва да знаете преди да изтеглите ипотечен кредит. Създадохме подробен НАРЪЧНИК специално за Вас!