Стани част от нашата референтна програма – всичко, което тряба да знаеш

Имате въпроси?

Потърсете ни за повече информация

Здравейте, приятели!

Разсъждавайки ежедневно по темата за разпознаваемостта на нашата услуга, се налага пак един и същи извод: Всичко е чудесно! В крайна сметка се радваме на изключително доволни клиенти, но всичките споделят едно и също- биха били много по-доволни, ако са знаели по-отрано, че има такова „животно“ като кредитен консултант.

Програмата

И оттук идва и  следното – чудейки се какво да направим, за да подобрим разпознаваемостта на услугата (кредитно консултиране) – изобщо за пазара като такъв и после в частност като ФинСити, решихме да създадем референтна програма (“Препоръчай на приятел”). Искам да помоля, в най-добрия смисъл на думата, всички наши стари клиенти, а това са хиляди такива, да споделят възможността човек при нужда да ползва такава услуга. Разбира се, за да стане част от програмата ни, човек НЕ е задължително да е бил наш клиент – може просто да има доверие в нашите опит и възможностите ни да се справяме с проблемите от сферата на кредитирането.

Ползи за участниците

Това, което ще получите вие е:
– Личното ни отношение, професионалната ни работа по конкретния казус.
– Удовлетвореност от това да помогнете на човек (познати, близки приятели) ще ви бъдат признателни, защото ще им свършим работата както трябва. И понеже ние сме наясно, че за „услуги СЕ плаща“ трябва да отбележим, че – ще реферираме част от възнаграждението ни, което получаваме от банките. Това е един от начините да покажем на нашите клиенти и приятели, че ги ценим!

Регистрация

Можете да се регистрирате като референт на сайта ни, където е създадена отлична техническа възможност за това. Ще се радваме и да се чуем лично. Заповядайте в офиса ни да изприказваме и уточним нещата, да ви споделя как работи създадената към момента система. Изключително простичко и лесничко е. Не искаме да създаваме работа на никого, искаме да дадем възможност на много!

Регистрацията за референция автоматично ви дава достъп до персонална система за управление на препоръките, в която проследявате статуса на вашите препоръки и регистрирате нови.
Ние винаги сме насреща  за вашите въпроси в дигиталното пространство, по телефона и разбира се винаги можем да се видим на живо.

Задължително прегледайте и:

  1. Това е начинът, по който ще намерим най-изгодните условия за твоя кредит
  2. Необходими документи, при кандидатстването за кредит
  3. Покупка на имот, най-бързият и сигурен начин