Стани част от нашата референтна програма!

Разсъждавайки ежедневно по темата за разпознаваемостта на нашата услуга, се налага пак един и същи извод: Всичко е чудесно! В крайна сметка се радваме на изключително доволни клиенти, но всичките споделят едно и също – биха били много по-доволни, ако са знаели по-отрано, че има такова „животно“ като кредитен консултант. 

Програмата

И оттук идва следното – чудейки се какво да направим, за да подобрим разпознаваемостта на услугата (кредитно консултиране) – изобщо за пазара като такъв и после в частност като ФинСити, решихме да създадем референтна програма (“Препоръчай на приятел”). Искам да помоля, в най-добрия смисъл на думата, всички наши стари клиенти, а това са хиляди такива, да споделят възможността човек при нужда да ползва такава услуга. Разбира се, за да стане част от програмата ни, човек НЕ е задължително да е бил наш клиент – може просто да има доверие в нашите опит и възможностите ни да се справяме с проблемите от сферата на кредитирането.

Ползи за участниците в нашата референтна програма

Това, което ще получите вие е:

– Личното ни отношение, професионалната ни работа по конкретния казус.

– Удовлетвореност от това да помогнете на човек (познати, близки приятели) ще ви бъдат признателни, защото ще им свършим работата както трябва.

И понеже ние сме наясно, че за „услуги СЕ плаща“ трябва да отбележим, че – ще реферираме част от възнаграждението ни, което получаваме от банките. Това е един от начините да покажем на нашите клиенти и приятели, че ги ценим!

Регистрация

Можете да се регистрирате като референт на сайта ни, където е създадена отлична техническа възможност за това. Ще се радваме и да се чуем лично. Заповядайте на живо при нас, за да изприказваме и уточним нещата. Така най-лесно ще ви споделим как работи създадената към момента система. Изключително простичко и лесничко е. Не искаме да създаваме работа на никого, искаме да дадем възможност на много!

Регистрацията за референция автоматично ви дава достъп до персонална система за управление на препоръките. В нея без проблем проследявате статуса на вашите препоръки и регистрирате нови.
Ние винаги сме насреща  за вашите въпроси в дигиталното пространство, по телефона и разбира се винаги можем да се видим на живо.