Коя е най-добрата банка?

Имате въпроси?

Потърсете ни за повече информация

Коя е най-добрата банка?

По въпроса „коя е най-добрата банка“ винаги се е говорило много. Истината е, че отговорът е силно субективен.

Тъй като това е незадоволителен отговор трябва да уточним – най-добрата банка за всеки е различна, а ако има някакво правило то е, че „за всеки влак си има пътници“.

По какво можем да определим, коя е най-подходящата банка за НАС?

Някои банки са тясно специализирани в корпоративно банкиране, други имат традиции в малък и среден бизнес. Ако пък сте пенсионер, то конкретен брой банки имат продукти за хора на 65 години тоест за пенсионери. Ако искате ниски такси и множество клонове, банката може да е различна. Предпочитанията към лично отношение и спокойствие пък може да ви отведат в някои други банки. 

Иначе казано първо – най-добрата банка е тази, която ще ви свърши работа. Това е тази банка, в която срещате разбиране и работите с хора, които търсят решение на проблемите ви. Няма еднозначна рецепта.

Всяка една банка е добра в едно или друго.

Клиентът първо трябва да помисли за своя собствен профил и нужди и след това на тази база да вземе информирано решение. Ипотечен кредит, потребителски кредит, финансиране за бизнес нужди, разплащания, кредитни карти, депозити и много други услуги (тук дори не отваряме тема за неща като обслужване в самата банка) – няма как да има банка отличник по всички показатели.

Все още много хора са едва ли не са с нагласа да се „оженят“ за банката си. Това положение обаче е доста по-изгодно за банката, отколкото за клиентите й. Програмите за лоялност са доста слабо развити, ако има такива изобщо и стремежът винаги е насочен към намирането на нови клиенти, а не към задържането и обгрижването на старите. Звучи кофти, но е така.

Коя е вашата банка ще решим заедно – няма нужда да я търсите сами.

 

  1. Това е начинът, по който ще намерим най-изгодните условия за твоя кредит
  2. Необходими документи, при кандидатстването за кредит
  3. Сега ли е най-подходящият момент да изтегля ипотечен кредит?
  4. Най-често срещаният трик, който бaнкитe прилагат, за да ти привлеkат вниманието
  5. Как банките в България образуват лихвите си по ипотечните кредити?