Имаш нужда от бързи пари? – Не допускай тази грешка!

Имате въпроси?

Потърсете ни за повече информация

Искам да споделя мнение следната ситуация – ако пред вас стои казусът за покупката на по-скъп актив – недвижим имот, движим актив (автомобил) или друго необходимо средство, задължително трябва да се обърнете към банкови финансови институции.

Основни видове кредитиращи институции

На пазара има два вида такива – банкови и небанкови. Банковите финансови институции по средносписъчен състав са приблизително 30, а небанковите са над 200. Моля, ако нямате наистина много спешна нужда от бързи пари в рамките на размера на месечното ви възнаграждение (не повече), недейте да се обръщате към така наречените дружествата за бързи кредити. Влизането в „спиралата на бързите кредити“ не води до нищо добро. В практиката ни ежедневно се срещаме с хора, които поради лекомислено отношение са си докарали един куп грижи. Те едва ли не са изпаднали в ситуация, в която живеят, за да обслужват задълженията си. 

Решението на проблема

Ако по някакво стечение на обстоятелствата сте натрупали няколко на брой такива кредити, то нека заедно, по най-бързия начин, намерим решение и да ги обединим, рефинансираме в рамките на един нормален стандартен потребителски кредит, или в зависимост от размера може да бъде универсален ипотечен и да се отървем възможно най-скоро от тях. 

Заключение

Апелираме да мислите предварително, а не „следварително“. Едва ли желаете да стигате до момент, в който се занимавате с колекторски фирми и съдилища. Управлявайте интелигентно задълженията си, а не позволявайте те да управляват вас! Не се подлъгвайте лесно по рекламните послания, когато имате нужда от „бързи пари“ – „бързите кредити“ е много вероятно да не са най-доброто решение.