Сега ли е най-подходящият момент да изтегля ипотечен кредит?

Имате въпроси?

Потърсете ни за повече информация

Сега ли е най-подходящият момент да изтегля кредит за жилище?

Много хора се чудят дали да изтеглят кредит за жилище в момента и ние също изприказвахме много приказки за това дали сега е подходящото време за ипотечен кредит.

Отговорът според нас накратко е ДА, едва ли ще има по-подходящо време за тегленето на такъв.
Лихвите и в България са на най-ниското си ниво (в историята изобщо). Вече се появяват някои от първите „охлаждащи“ индикатори от страна на БНБ, но поне в краткосрочен аспект изгодните лихви все още ще са „на масата“.

Не вземайте прибързани решения

Всичко, което казх досега важи, ако сте на етап да търсите ипотечен кредит. В никакъв случай не прибягвайте до самоцелно и необмислено теглене на кредит за жилище, водени само от идеята, че сега е изгодно

Ако сте харесали, избрали или предстои да изберете желаното от вас жилище, което ще има нужда от финансиране. Доказали сме през годините, че можем да се справим с почти всеки казус. Да, трудно е да се впишете във всички банкови изисквания. Далеч не всеки може да се похвали със самоучастие, висок доход по трудов договор, голям и коректен работодател и прочие. Това е една от причините, които правят нашата услуга изключително стойностна за клиентите. Ние от ФинСити сме тясно специализирани в ипотечното консултиране. 

Оставете вашето запитване на линка по-горе. При първа възможност ще се свържем с вас и след това обещавам да се заемем веднага с поставенената от вас задача и да я решим както трябва.

Кои са 30-те най-важни неща при теглене на кредит?