Кръг на доверие

Вече 12 години се „сражаваме“ на един и същи фронт с вас… защото вярваме, че това е правилният начин да се работи и да се добавя стойност към всичко което правим. Успешните проекти и спечеленото доверие трябва да значат нещо! За нас те значат много, но най-важното е, че искаме да помогнем те да придобият важност и за други – за нашите клиенти и приятели!

През годините сме се сблъсквали с много казуси, с много предизвикателства и с помощта на специалисти в съответната област сме ги преодолявали успешно! Когато сме сигурни, че някой работи добре, че спазва най-добрите практики и е съвестен в своите задължения, ние се стремим да работим дългосрочно и да помагаме на нашите клиенти и приятели да се възползват от този наш опит. 

Именно затова като резултат от този опит ние създадохме Кръгът на доверие на Финсити!

Какво представлява

Кръгът на доверие

Събрахме на едно място професионалистите, които се отнасят сериозно към своите ангажименти, които са специалисти в своята област и сме “проверили” през годините! Искаме да ги споделим с вас, за да можете много по-лесно и безпроблемно да осъществите своите цели и мечти! От бюджетирането и финансирането на вашия проект през легална помощ до дизайна и ремонта. 

Подготвили сме специално за вас – нашите клиенти и приятели готов списък от проверени и надеждни партньори. С това целим да ви помогнем да спестите време, пари и нерви и да постигнете максимални резултати с усилията и средствата, които влагате. Ние ще вложим душа и сърце, за да можете вие да се наслаждавате на добре свършената работа и крайните резултати!

Иво ДимитровУправител FinCity
Много неща са предизвикателство при нов имот

Какво включва кръгът

Бюджетиране

Правилният начин е, след като се роди идеята да седнем и в рамките на 30-тина минути да се ориентираме във възможностите да финансираме идеята ви. Така имате свободата да хукнете в търсене на мечтания имот с ясен и реалистичен бюджет. Повярвайте ни – така всички ще си спестим мнооого неприятни изненади и преживявания. След това сте вие на ход…

Намиране на мечтания имот – само проверени и одобрени предложения

Това, което е важно да се каже, че всички предложения са лично проверени и одобрени. Като подходящи за препоръка от отговорния ни брокер – Борис Малиновски! Проверката включва строителните документи, съответствие на заложените в проекта и изпълнените материали, начин на финансиране и положителни клиентски отзиви.
Както вече се разбрахме – доверието трябва да означава нещо!
Тъй като всичко останало е мнооого субективно и въпрос на „вкус“, то всичко зависи от вас!

Да не забравяме и че всички имоти, одобрени и препоръчани от Финсити са винаги БЕЗ комисионна за купувача.

Доверен Адвокат

Каква е ролята на адвоката в процеса по покупката на един нов имот? Съвсем простичко казано – адвокатът трябва да се погрижи цялата необходима документация да е пълна и коректна. Той може да се увери, че предварителният ви договор е с „равнопоставени“ клаузи и че обхваща всички възможни сценарии до коректното му изпълнение чрез сключване на Нотариален Акт при изповядване на сделката. Неговите компетенции може да ви трябват при договарянето на условията по сделката и начина на разплащането й. Може да помогне и при преговорите с продавача и/или представляващите го брокери.

Доверен Нотариус

Ако с дружни усилия и опит, натрупан в годините, можем и да се справим без адвокат, то Нотариусът е абсолютно задължителна част от сделката за един ипотечен кредит! Сделка за покупко-продажба на имот може да се сключи единствено в офис на нотариус и то не къде да е в офиса, а само на бюрото му! Той е лицето, овластено от закона, и длъжно да провери всички обстоятелства около имота и законосъобразността на сделката. Той също така трябва да изготви и необходимата документация – Нотариалния Акт за покупко-продажба…
Истината е, че често банките предпочитат да работят с определени нотариуси, НО ако вие имате или искате да имате доверен такъв, с когото да консултирате сделката си още на най-ранен етап, то това са част от абсолютно подходящите за целта. Никоя банка не може да ви наложи да поверите сделката си на нотариус когото не познавате и/или не искате да ползвате.

Доверен Оценител

Лицензиран оценител – оценителите са хората, от които много често зависи размерът на един ипотечен кредит, а понякога и дали изобщо ще се случи една сделка. Важно е човекът, на когото ще се доверите да изготви пазарната оценка, да бъде компетентен и обективен, де е доверено лице и в банката с която заедно с вас сме избрали да работим, за да сме максимално сигурни в адекватността и приемливостта на пазарната оценка на имота, който е й обезпечение на банката по ипотечния ви кредит.

Финансиране

След като в началото на това вълнуващо приключение сме бюджетирали правилно сделката ви и след като сте открили мечтаното жилище е време да осигурим най-доброто финансиране. Като независими и лицензирани кредитни консултанти, ние ще сложим на масата предложенията на всички банки на пазара, и заедно ще изберем ВАШАТА. Целта винаги е да се реши конкретния ви личен казус според желанията и нуждите ви – без значение коя е банката! Споменахме ли вече, че нашата работа е винаги БЕЗ комисионна от клиентите ни – нашето възнаграждение пак ще се плати от инвеститора – Банката която ще финансира сделката ви!

Възползвайте се от Кръга на доверие на FinCity още сега

и си спестете нерви, време и пари

Интериорен Дизайн

Ако сте на седма точка от кръга, значи всичко е минало „по мед и масло“ и продължавате да мечтаете… ако „Моят дом е моята крепост“, то интериорния дизайн и това как персонализирате собствената си „пещера“ ще говори най-силно на стотиците ви бъдещи гости какъв човек сте, какво ви кара да се чувствате добре и ви зарежда с всичко необходимо за да продължавате да сте успешен!
„Не знам какво искам, но искам да ееее…. много Яко!“ – това е най-чуваното изречение от един интериорен дизайнер. Истината е, че за да получите истински ефект трябва да му дадете бюджет в който да съчетае качествени материали и естетика в едно, за да получите наистина страхотно уредено жилище.
Дизайнерът ви ще изработи, и най-вече ще обезпечи качественото и в срокове осъществяване на проекта, освен всичко друго е нещо като бригадир, а който не се е оправял с майстори, той не знае какво може да му струва това!? 😊 😊

Паркет

Ако решите, че ще слагате паркет – първият ни съвет (от личен опит) е да не правите компромис с качеството! Вторият ни съвет е да ползвате услугите на доказани специалисти в бранша – само тогава можете да имате пълно доверие, че ще останете доволни.

Мебели

Душата на едно жилище определено е обзавеждането. Разбираме, че нещата са много индивидуални, но ако все пак търсите препоръки за обзавеждането, можете да разчитате на нашите партньори!

Доверени хамали по преместването

Ако вече сте наш клиент и сте разпознали мечтания имот от препоръчаните от нас, то тази и следващата услуга ще са за наша сметка!

Доверена фирма за професионално почистване

Ако вече сте наш клиент и сте разпознали мечтания имот от препоръчаните от нас, то и тази услуга ще са за наша сметка 😊 Позволете ни да сме част от реализиране на мечтата ви, и да помогнем това да е празник… ще добавим и едно шампанско!