Не сме фирма за бързи кредити!

Имате въпроси?

Потърсете ни за повече информация

Ще започна направо – не знам как да го кажа по-ясно, но ние не сме фирма за бързи кредити! ФинСити е официален регистриран кредитен консултант и тук натъртвам, че сме кредитен консултант. Ние не раздаваме пари, ние не финансираме.

Защо не сме фирма за бързи кредити и какво правим ние?

Това, че публиката и населението е задръстено най-вече с реклами от фирми за бързи кредити е една друга тема. Дефектна на тази тема е, че ДА, по някаква добра причина излизаме в първите резултати в Гугъл, когато става въпрос за кредитиране. Лошата новина е, че ние НЕ сме фирма за бързи кредити, моля Ви да четете малко по внимателно. Точно обратното, правим всичко възможно, да Ви спасим от тях. Ние ще структурираме сделка, в която по никакъв начин няма да участва фирма за бързи кредити. Масова практика е точно обратното, да се опитаме да Ви рефинансираме, обединявайки дълга Ви в едно нормално кредитно задължение, в нормална търговска банка, при нормални пазарни цени и условия. Нямаме нищо общо с условията на бързите кредити и за съжаление с масовите и мощни маркетингови кампании, които те прилагат.

Регистрираните небанкови финансови институции

По спомен регистрираните небанкови финансови институции (фирми за бързи кредити), са над 250. Голяма част от тях са локални и местни играчи, но за съжаление има и няколко национални. С много малко изключения съществуват и няколко изключително отговорни (не мога да не кажа, че има и няколко такива), но за съжаление от 250-те са не повече от 5. Ние не сме фирма за бързи кредити, моля Ви се. Това, което ние ще направим, е да Ви намерим най-добрите нормални пазарни условия, точно и единствено за Вас и в тях няма да участва финансиране от небанкова финансова институция(бързи кредити).

Благодаря Ви за вниманието, да се надяваме, че няма да получаваме повече такива въпроси от типа на ‘‘Мога ли да кандидатствам при Вас за кредит?‘‘- не, не можете. Можете да кандидатствате при нас и с наша помощ да получите най-добрите условия, които пазарът предлага, но да кандидатствате за финансиране от нас НЕ можете!

Вижте и нашия наръчник за 30-те най-важни неща, които трябва да знаете, преди да изтеглите ипотечен кредит!