Защо не трябва да ни е страх от банките

Здравейте,

В тази статия искам да Ви обясня в няколко изречения защо няма място за притеснение и страх от банката!

Банката за хубаво или лошо в някакъв етап от живота ни, за определен период от време ни става партньор. Всeки пък когато имаме нужда от финансиране, финансова инжекция, като физическо или юридическо лице (никакво значение няма) търсим заемни средства за финансиране на тези си нужди и желания и правилното място за търсенето им е именно Банката.

НО, Ако по някаква причина се случи да имате съмнения, притеснения, закруднения или каквито и проблеми да имате, какъвто и казус  да възникне по обслужването на кредита ви, като нуждата от допълнително финансиране, невъзможност за обслужване, или други …. Задължително вие трябва да сте проактивната страна – трябва клиентите да търсят решение на проблема, а не да чакаме Банката да започне да ни издирва.

В никакъв случай не трябва да се изпада в ситуация, в която банката ви търси, опитва се да се свърже с вас, ползва всякакви инструменти да стигне до вас по някакъв начин, НО не може да Ви намери!?

Допуснем ли срещу името ви да има – „няма връзка с клиента”, това автоматично прекъсва чуваемостта, прекъсва всеки последващ разговор с банката и сами влизате в капана на недоразуменията и на вреди, които при добра комуникация със сигурностк бихме могли да избегнем!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2018 ФинСити | ScrollMe by AccessPress Themes